Admiral C4C - Booty Bounce feat Salento Guys (videoclip nou)

Dupa single-ul Outta Control, in colaborare cu Nyanda, membra trupei Brick & Lace, Admiral C4C lanseaza un nou single cu un beat dancehall - Booty Bounce.

admiral Admiral C4C - Booty Bounce feat Salento Guys (videoclip nou)Compusa de catre Admiral C4C, "Booty Bounce" este o piesa fast tempo upbeat EDM, cu influente reggae si dancehall, iar Admiral C4C o numeste "un aperitiv de club".

Videoclipul este regizat de catre Anthony Icuagu, colaboratorul artistului pentru cele mai recent clipuri, si a fost filmat intr-un club din capitala, locul perfect pentru energia si vibratia melodiei.

Admiral C4C a primit in 2015 "Honorary Awards of Merit and Excellence" in cadrul Africans in Diaspora Merit Awards (Amsterdam, Olanda), premiu obtinut pentru numeroasele contributii in divertismentul european. In 2014, Admiral C4C a mai lansat alaturi de Cat Music single-ul si videoclipul “Boom Bang”, un feat cu Roxana Nemes, iar in prezent lucreaza la un nou album, care va include piese reggae, dancehall, cu influente electro-pop si house.

 Va place genul acesta de muzica?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Admiral C4C - Booty Bounce feat Salento Guys (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact