Alex & The Fat Penguins - The Anatomy of my Soul (videoclip nou)

  Alexandru Cotofan ne prezinta noul sau videoclip pentru piesa "The Anatomy of my Soul", in cadrul noului proiect Alex & The Fat Penguins.

   

  Avanpremiera clipului a avut loc pe 23 mai, la Clubul Taranului, acolo unde Alex and The Fat Penguins au susinut primul concert in aceasta formula.

  The Fat Penguins sunt Angus (chitara), Andrei Ilie (tobe) si Serban Ionut Georgescu (bass), adica exact colegii lui Tiberiu Albu din formatia Fameless.

  Alexandru Cotofan ne-a prezentat in urma cu doua luni si piesa  "Broken Heart in a Motel",pentru videoclipul careia a colaborat cu baietii de la The dAdA.

  Cum vi se pare noul single Alex & The Fat Penguins?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel