Alex Velea X Micutzu - Bani pe tine (videoclip nou)

Alex Velea X Micutzu - Bani pe tineAlex Velea si Micutzu iau o pagina de la rapperii americani si lanseaza o piesa cu si despre bani, care cum ii face, pe ce ii cheltuie si evident, cine are mai multi - Bani pe tine.

 

Videoclipul e plin de dansatoare care se unduiesc lasciv, Alex Velea apare ca un gangster imbracat in blana, iar Micutzu imparte bani si diamante in dreapta si in stanga, totul in regia lui Richard Stan si Claudiu Stan, care au tinut sa precizeze ca nici o bancnota nu a fost ranita in timpul filmarilor.

Amuzat de intreaga colaborare si de videoclipul plin de gablonturi si femei apetisante, Alex Velea marturiseste: “Aste e prima mea colaborare cu Micutzu, stati sa vedeti ce mai urmeaza. Ne-am distrat ca-n filmele alea grave de la Hollywood, la filmari”.

Alex Velea a lansat anul trecut piesa Partea a doua, continuarea hitului Din vina ta, care insa nu a avut acelasi impact. In schimb, a dat startul petrecerii cu Stare de Show, Tiki Taka si Imi e dor, un featuring cu Boier Bibescu.

 
Ce ziceti de noul videoclip Alex Velea?
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Alex Velea X Micutzu - Bani pe tine (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact