Alex Velea - Ziua Mea (videoclip nou)

  Alex Velea revine cu un nou single ce are potential sa devina un nou imn la party-uri.

   

  Chiar daca ziua lui a trecut de ceva timp, Alex Velea ne prezinta "Ziua Mea", o piesa potrivita pentru orice ocazie de party. Noul single se inscrie in seria pieselor "Minim doi" sau "E marfa tare".

  Videoclipul merge si el pe aceeasi poveste pe care am regasit-o recent si in clipurile lui Uddi cu Randi - Vagabondul vietii mele sau Speak - Beat dimineata.

  Alex Velea a facut de curand un cover inedit dupa piesa "Sat dupa sat" a celor de la Robin and the Backstabbers, in vreme ce acestia au transformat total piesa "Din vina mea".

  Cum vi se pare noul single al lui Alex Velea?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…