Amira - Mai stai (videoclip nou)

  Dupa ce a compus alaturi de Adrian Sina si a interpretat alaturi de Lidia Buble hit-ul "Le-am spus si fetelor", Amira lanseaza astazi o noua piesa emotionanta - Mai stai.

  Bugheata Amira Florentina este din Bucuresti, are 22 de ani si in prezent este studenta la Conservatorul din Bucuresti. Noi am ascultat-o si alaturi de Lidia Buble pe piesa Le-am spus si fetelor, dar a lansat si single-ul solo Lonely.

  Va place noua piesa a Amirei?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…