Amna - Ninge iar (video) Colind

Anul 2016, a fost unul dintre cei mai prolifici ani pentru Amna, iar acum pe final ne ofera si o supriza, un colind scris in intregime de ea - Ninge iar.

Iubesc iarna si iubesc sa cant in jurul bradului alaturi de familie. Am crescut pe muzica colindelor traditionale romanesti. Imi place sa scriu colinde si in fiecare an de Craciun am foarte multa inspiratie". . "In fiecare an, de Sarbatori ma impart intre cele doua jumatati alte sufletului meu: familia si muzica. Atat cariera cat si familia, ma completeaza si imi dau energia si starea pozitiva de care am nevoie pentru a fi creativa in studio".

Pe Amna am ascultat-o anul acesta cu mai multe colaborari: a lansat impreuna cu Dima Cires de mai, iar alaturi de George canta Detector de minciuni. In 2015 am gasit-o in toate topurile datorita featuring-ului cu Robert Toma la In oglinda dupa ce lansase alaturi de Glance - Evacuat.

Va place colindul Amnei?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Amna - Ninge iar (video) Colind

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact