Amna - Ninge iar (video) Colind

  Anul 2016, a fost unul dintre cei mai prolifici ani pentru Amna, iar acum pe final ne ofera si o supriza, un colind scris in intregime de ea - Ninge iar.

  Iubesc iarna si iubesc sa cant in jurul bradului alaturi de familie. Am crescut pe muzica colindelor traditionale romanesti. Imi place sa scriu colinde si in fiecare an de Craciun am foarte multa inspiratie". . "In fiecare an, de Sarbatori ma impart intre cele doua jumatati alte sufletului meu: familia si muzica. Atat cariera cat si familia, ma completeaza si imi dau energia si starea pozitiva de care am nevoie pentru a fi creativa in studio".

  Pe Amna am ascultat-o anul acesta cu mai multe colaborari: a lansat impreuna cu Dima Cires de mai, iar alaturi de George canta Detector de minciuni. In 2015 am gasit-o in toate topurile datorita featuring-ului cu Robert Toma la In oglinda dupa ce lansase alaturi de Glance - Evacuat.

  Va place colindul Amnei?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…