Ana Baniciu - Aroma de iarna (videoclip HiT nou)

  Fosta componenta a trupei Lala Band, Ana Baniciu, lanseaza o piesa emotionanta cu un mesaj puternic, Aroma de iarna.

  Este o experienta reala, traita de mine, o experienta pe care am reusit sa o pun in muzica, alaturi de Andi Banica si cei de Quantum music! Este prima poveste din sirul de melodii care urmeaza”, spune Ana.

   Videoclipul a fost filmat in interior, intr-un décor intim, in care am reusit sa aducem #AromaDeIarna cu ajutorul lui Andi Banica si al lui Michael Mircea. Am norocul de a lucra cu oameni frumosi, cu oameni care au incredere in mine, oameni cu o energie faina. Impreuna am reusit sa transmitem firul povestii prin intermediul piesei si a clipului” declara tanara artista.

  Ana Baniciu si-a facut debutul cu trupa Lala Band si a jucat in serialele Pariu cu viata si O noua viata. Primul ei single a fost alaturi de Doddy - Iubire sau Razboi, iar apoi am ascultat-o cu Iti dau un La, Karma si N-a fost sa fie.

  Va place noul single Ana Baniciu? Ajunge pe radio?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…