Ana Baniciu - Aroma de iarna (videoclip HiT nou)

  Fosta componenta a trupei Lala Band, Ana Baniciu, lanseaza o piesa emotionanta cu un mesaj puternic, Aroma de iarna.

  Este o experienta reala, traita de mine, o experienta pe care am reusit sa o pun in muzica, alaturi de Andi Banica si cei de Quantum music! Este prima poveste din sirul de melodii care urmeaza”, spune Ana.

   Videoclipul a fost filmat in interior, intr-un décor intim, in care am reusit sa aducem #AromaDeIarna cu ajutorul lui Andi Banica si al lui Michael Mircea. Am norocul de a lucra cu oameni frumosi, cu oameni care au incredere in mine, oameni cu o energie faina. Impreuna am reusit sa transmitem firul povestii prin intermediul piesei si a clipului” declara tanara artista.

  Ana Baniciu si-a facut debutul cu trupa Lala Band si a jucat in serialele Pariu cu viata si O noua viata. Primul ei single a fost alaturi de Doddy - Iubire sau Razboi, iar apoi am ascultat-o cu Iti dau un La, Karma si N-a fost sa fie.

  Va place noul single Ana Baniciu? Ajunge pe radio?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel