Anca Pop feat. Goran Bregovic - Ederlezi (videoclip nou)

Ederlezi, cantecul reprezentativ pentru comunitatile rrome din Balcani, are de astazi o varianta dance, cantata de Anca Pop featuring Goran Bregovic.

ANCA POP EDERLEZI

“Ederlezi” este numele dat de rromi unui Festival ce sarbatoreste venirea Primaverii si care se organizeaza, in fiecare an, la inceputul lunii mai. Piesa originala a fost compusa in 1988 de Goran Bregovic, atunci cand acesta facea parte din Bijelo Dugmne, cea mai populara trupa rock din Fosta Republica Iugoslavia. “Ederlezi” a devenit cunoscut in intreaga lume dupa ce a fost inclus de regizorul Emil Kusturita pe coloana sonora a filmului “Vremea tiganilor”, in anul 1988.

 

Noua varianta “Ederlezi”, scrisa de Anca Pop, Cristian Tarcea („The Violin Song”), si Goran Bregovic, gandita special pentru cluburile din Ibiza, va face aceasta piesa cunoscuta pentru o noua categorie de public. Clipul a fost filmat saptamana trecuta pe malul Dunarii, in locurile natale ale artistei si la Port Cetate.

Anca Pop nu se afla la primul featuring cu Goran Bregovic. Artista i-a compus lui Goran Bregovic doua piese si a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”.

In ultimii ani, cariera artistei a trecut granitele tarii. Piesele sale au fost licentiate in mai multe tari din Asia, iar activitatea ei s-a mutat, pentru o perioada de timp, acolo. A sustinut un turneu in Japonia si a avut o rezidenta la Sands Casino in Macau cu show-ul “Cosmic Cocktail”, care a avut 100.000 de spectatori in trei luni.

Anca a revenit in Romania la inceputul primaverii pentru a finaliza pregatirile la primul album din cariera, ce va fi lansat in toamna acestui an. Cel mai recent hit al sau, “Loco Poco”, a fost licentiat in peste 60 de tari din intreaga lume, si este deja in clasamente in Spania, Polonia si Japonia. In plus, remix-urile “Loco Poco” fac acum furori in cluburile din Ibiza, Marbella si Hong Kong.

Cum vi se pare Ederlezi?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Anca Pop feat. Goran Bregovic - Ederlezi (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact