Anca Pop - Loco Poco (videoclip nou)

  Anca Pop vrea sa cucereasca topurile muzicale din aceasta vara cu piesa “Loco Poco”, primul extras pe single de pe albumul Anca Pop, ce va fi lansat in cursul acestui an.

   anca pop loco poco

  Loco Poco este o piesa compusa de Anca Pop, produsa de Pink Elephant, al carei clip a fost filmat in Macau in urma cu cateva luni. Conform scenariului, Anca Pop intra in pielea unei tinere ce isi castiga existenta pe strazile din Macau, practicand cea mai veche meserie din lume.

  “Pentru a fi cat se poate de autentic, sapte dansatoare din cartierul rosu din Patpong din Thailanda au filmat alaturi de mine clipul Loco Poco. Am aflat multe povesti fascinante si am ajuns la concluzia ca femeile nu trebuie judecate, indiferent de meseria pe care aleg sa o faca. In viata trebuie sa faci ceea ce te face sa te simti cu adevarat liber”, mai spune Anca Pop.

  Anca Pop, cantareata care i-a compus lui Goran Bregovic doua piese si a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, s-a facut remarcata in peisajul monden romanesc in urma cu doi ani, lansand piesele “Free Love” si “Supercool”.

  Ce ziceti de videoclipul Ancai Pop

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel