Andreea Banica feat. Veo - Linda (videoclip nou HiT)

Radio HiTFM Romania prezinta cel mai nou Videoclip Online in categoria Videoclipuri noi Dance : Andreea Banica feat. Veo - Linda (videoclip nou HiT)

Andreea Banica vrea sa vina mai repede sezonul fierbinte daca e sa ne luam dupa cel mai recent videoclip al sau, Linda, un featuring cu Veo. Locuri exotice si mult soare, inghetata si un refren care sigur ca ca intra rapid in minte sunt ingredientele noului single Andreea Banica.

Andreea Linda

Andreea Banica continua colaborarea cu hitmaker-ul Adi Sana, cel care a produs si compus piesa in studioul Akcent Music. Videoclipul in regia lui Tom Boxer, a fost filmat in mai multe locatii exotice. “Ma bucur foarte mult ca lansez “Linda”. Am vrut ca piesa sa iti dea o anumita stare de relaxare, dar sa fie dinamica si senzuala in acelasi timp. “Linda” este o piesa efervescenta, cu ritmuri latino, iar clipul este unul incitant si imi place mult ce a iesit. “, declara Andreea.

Anul trecut, Andreea Banica a lansat alaturi de George Rain in July, iar apoi a aparut impreuna cu Oana Radu pe Fie ca vrei, fie ca nu. De-a lungul timpului am ascultat-o cu hituri precum Samba, Fiesta, Sexy sau Love in Brasil, care a strans peste 60 de milioane de vizualizari pe Youtube. A mai lansat In lipsa ta cu What's Up, Rupem bozele alaturi de Shift sau Ale, impreuna cu baietii de la Narcotic Sound. Cum vi se pare noua piesa Andreea Banica? Ajunge hit?

 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

DannY HiT - Moderator Radio

David - Moderator Online Radio HiT FM

Zuza Moderator Online HiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )