Armin van Buuren feat. Angel Taylor - Make It Right (videoclip HiT nou)

  Radio HiT FM prezinta : La scurta distanta dupa "Freefall" si "Heading Up High", Armin van Buuren lanseaza, iata, cel de-al optalea single de pe albumul "Embrace". Videoclipul este, la propriu, incendiar!La scurta distanta dupa "Freefall" si "Heading Up High", Armin van Buuren lanseaza, iata, cel de-al optalea single de pe albumul "Embrace". Videoclipul este, la propriu, incendiar!

  Cu o tema de pian molipsitoare, insistenta, care n-are cum sa nu iti intre in cap dupa ce ai ascultat piesa, Armin van Buuren incearca prin "Make It Right" sa ajunga, evident, din nou in topurile de la radio. Breakdown-ul e destul de trancy, dar vocea lui Angel Taylor chiar prinde. Seamana putin cu Rihanna, nu? In fine, va lasam sa urmariti videoclipul. Asa cum am spus-o si mai devreme, e de-a dreptul incendiar!

  Ca mai toate celelalte piese cu versuri de pe albumul "Embrace", si "Make It Right" este despre iubire. O dragoste pusa la incercare, intr-o situatie in care, asa cum puteti vedea si in videoclip, tensiunea duce la incendierea pianului. Nu credem ca acela a fost un moment foarte fericit pentru Armin van Buuren, mai ales ca pianul este unul dintre instrumentele pe care le auzim cel mai des in piesele sale.

  Odata cu lansarea ca single, "Make It Right" vine la pachet cu remixuri noi de la ilan Bluestone & Maor Levi, Morgan Page si Juicy M. Primul e cel mai serios si totodata cel mai cautat de tranceri. 

  Cum vi se pare acest single? Merge videoclipul?

  Asculta / Dedicatii / Chat Live

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel

  Descarca si Asculta pe Mobil

  aplicatia radiohitfm.net

  Cadouri Nicolas

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…