Boier Bibescu & Sonny Flame - Batman si Superman (videoclip HiT)

  Boier Bibescu si Sonny Flame vin cu un videoclip amuzant si o colaborare potrivita cu lansarile din cinematografe - Batman si Superman.

  Boier Bibescu BatmanCu numeroase ipostaze amuzante, videoclipul "Batman si Superman", regizat de Boier Bibescu si Stella, pare mai degraba o comedie in care protagonisti sunt chiar cei doi artisti, iar invitatul surpriza este baietelul lui Boier Bibescu, Lucas.

  "Este un proiect de suflet pentru mine, mai ales ca este si pe Boier JR. in clip, iar single-ul e in colaborare cu Sonny Flame, implicandu-se de asemenea la text si Bibanu MixXl. In videoclip sunt tot felul de scenarii hazlii, sper sa nu le repet si in viata reala cand va mai creste Lucas, marturiseste Boier Bibescu.

  Batman si Superman apare la putina vreme dupa ce Boier Bibescu a lansat o alta piesa, cu un mesaj diferit, Povestea ei, iar alaturi de baietii de la Sarmalele Reci a venit cu Pare Usor. Sonny Flame ne-a oferit doua piese recent, In sufletul gol, si Tu furi inima oricui, un featuring cu Jon Baiat Bun.

  Va place piesa? V-a amuzat videoclipul?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…