Boier Bibescu & Sonny Flame - Batman si Superman (videoclip HiT)

Boier Bibescu si Sonny Flame vin cu un videoclip amuzant si o colaborare potrivita cu lansarile din cinematografe - Batman si Superman.

boier-bibescu_batman Boier Bibescu & Sonny Flame - Batman si Superman (videoclip HiT)Cu numeroase ipostaze amuzante, videoclipul "Batman si Superman", regizat de Boier Bibescu si Stella, pare mai degraba o comedie in care protagonisti sunt chiar cei doi artisti, iar invitatul surpriza este baietelul lui Boier Bibescu, Lucas.

"Este un proiect de suflet pentru mine, mai ales ca este si pe Boier JR. in clip, iar single-ul e in colaborare cu Sonny Flame, implicandu-se de asemenea la text si Bibanu MixXl. In videoclip sunt tot felul de scenarii hazlii, sper sa nu le repet si in viata reala cand va mai creste Lucas, marturiseste Boier Bibescu.

Batman si Superman apare la putina vreme dupa ce Boier Bibescu a lansat o alta piesa, cu un mesaj diferit, Povestea ei, iar alaturi de baietii de la Sarmalele Reci a venit cu Pare Usor. Sonny Flame ne-a oferit doua piese recent, In sufletul gol, si Tu furi inima oricui, un featuring cu Jon Baiat Bun.

Va place piesa? V-a amuzat videoclipul?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Boier Bibescu & Sonny Flame - Batman si Superman (videoclip HiT)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact