Carla's Dreams - Antiexemplu (videoclip HiT nou) - Radio HiT FM

Carla's Dreams au revenit cu un nou single si un nou videoclip, Antiexemplu. Baietii ne dau exemple de toate lucrurile pe care le putem face gresit intr-un track cu un refren foarte catchy si un videoclip in care diverse personaje rostesc versurile.

Video Carla's Dreams - Antiexemplu

In aceasta primavara, moldovenii de la Carla's Dreams vor lansa un nou album, al carui titlu e chiar Antiexemplu si pregatesc un concert special de lansarea care va avea loc la Arenele Romane.

Carla's Dreams au avut unele dintre cele mai vizualizate videoclipuri de pe Youtube-ul romanesc in 2016 si, in plus, i-am regasit si in topul celor mai difuzate piese de pe radio. Moldovenii au dominat playlisturile cu hiturile Acele, Te rog, Sub pielea mea si Imperfect, dupa ce in 2015 stabileau un adevarat record cu single-ul Cum ne noi in colaborare cu Delia. 

Va place noul lor single?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Stafful Radio HiTFM Online

DannY HiT - Moderator Radio

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

David - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Zuza Moderator Online HiTFM