Carla's Dreams - Antiexemplu (videoclip HiT nou) - Radio HiT FM

  Carla's Dreams au revenit cu un nou single si un nou videoclip, Antiexemplu. Baietii ne dau exemple de toate lucrurile pe care le putem face gresit intr-un track cu un refren foarte catchy si un videoclip in care diverse personaje rostesc versurile.

  Video Carla's Dreams - Antiexemplu

  In aceasta primavara, moldovenii de la Carla's Dreams vor lansa un nou album, al carui titlu e chiar Antiexemplu si pregatesc un concert special de lansarea care va avea loc la Arenele Romane.

  Carla's Dreams au avut unele dintre cele mai vizualizate videoclipuri de pe Youtube-ul romanesc in 2016 si, in plus, i-am regasit si in topul celor mai difuzate piese de pe radio. Moldovenii au dominat playlisturile cu hiturile Acele, Te rog, Sub pielea mea si Imperfect, dupa ce in 2015 stabileau un adevarat record cu single-ul Cum ne noi in colaborare cu Delia. 

  Va place noul lor single?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…