Carla's Dreams - Unde (videoclip nou)

  Carla's Dreams revin cu un nou videoclip, o noua poveste despre locul acela special in care totul e mai bine si viata e asa cum ne-o dorim. Unde apare cu tot cu un videoclip in care personajul principal a plecat pe un drum cu o destinatie clara.

   

  Dupa mai multe incercari, dar si dupa momente in care se distreaza, jucand fotbal alaturi de o gasca de copii, personajul principal ajunge, in final, acasa, acolo unde il asteapta familia.

  Unde apare la scurta vreme dupa ce baietii au lansat videoclipul pentru Acele, iar piesa a prins foarte repede la public si la radiouri. Carla's Dreams se bucura de un super succes, aprooape fiecare piesa pe care moldovenii o lanseaza fiind un hit instantaneu. Intai i-am ascultat cu Te rog, apoi cu Sub pielea mea, iar in urma cu putin timp au venit si cu videoclipul pentru Suna-ma un featuring cu Antoniacare are sanse sa o aduca din nou in topuri si playlisturi pe cantareata.

  V-a placut videoclipul?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…