Carla's Dreams - Unde (videoclip nou)

Carla's Dreams revin cu un nou videoclip, o noua poveste despre locul acela special in care totul e mai bine si viata e asa cum ne-o dorim. Unde apare cu tot cu un videoclip in care personajul principal a plecat pe un drum cu o destinatie clara.

 

Dupa mai multe incercari, dar si dupa momente in care se distreaza, jucand fotbal alaturi de o gasca de copii, personajul principal ajunge, in final, acasa, acolo unde il asteapta familia.

Unde apare la scurta vreme dupa ce baietii au lansat videoclipul pentru Acele, iar piesa a prins foarte repede la public si la radiouri. Carla's Dreams se bucura de un super succes, aprooape fiecare piesa pe care moldovenii o lanseaza fiind un hit instantaneu. Intai i-am ascultat cu Te rog, apoi cu Sub pielea mea, iar in urma cu putin timp au venit si cu videoclipul pentru Suna-ma un featuring cu Antoniacare are sanse sa o aduca din nou in topuri si playlisturi pe cantareata.

V-a placut videoclipul?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Albertos HiT - Moderator Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Carla's Dreams - Unde (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact