Carmen Simionescu a lansat, alături de Doddy, videoclipul melodiei „O baladă“

  Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, lansează o nouă piesă, „O baladă“, melodie interpretată alături de Doddy.

  Piesa beneficiază şi de un videoclip regizat de Bogdan Daragiu. „M-am înţeles foarte bine cu Doddy, suntem pe aceeaşi lungime de undă. Piesa este compusă de Doddy, Shift şi Santa şi produsă la Midiots. Înainte de videoclip am lucrat la partea de coregrafie cu Freek şi Fofo şi sunt foarte încântată de rezultat“, a spus Carmen.

  „’O baladă’ este o melodie compusă şi scrisă de mine, care stătea cam de doi ani ascunsă undeva în capul meu. A ieşit la lumină în momentul în care le-am cântat lui Shift şi lui Santa linia de refren, iar ei au venit cu producţia perfectă. Ne-am gândit că piesa trebuie să ajungă neapărat la o fată care să fie cool şi să o interpreteze exact cum o auzim. Având în vedere că-mi place Carmen, odată adusă piesa la stadiul dorit, am ţinut neapărat să legăm o colaborare şi să fiu prezent şi eu în piesă”, a încheiat Doddy.

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel