Ciprenko feat. Marius Moga - Tenisi ( videoclip HiT )

Ciprenko, producator in gasca DeMoga Music isi lanseaza primul single solo, Tenisi, pentru care a filmat deja un videoclip. Impreuna cu Marius Moga si-au luat tenisii la plimbare prin oras, intr-o Dacie clasica, spre surprinderea celor din trafic.

Ciprenko si Marius Moga au produs si compus impreuna, in studiourile DeMoga Music, cateva hit-uri cunoscute de toata lumea: What's Up - "Taxi", Andra - "Inevitabil va fi bine", Marius Moga - "Pe barba mea", Grasu XXL feat. Guess Who - "LaLa Song", iar acum a venit momentul ca cei doi sa lanseze un hit impreuna - "Tenisi".

Producatorii, songwriterii si artistii DeMoga Music si-au luat si ei tenisii in picioare si au participat la filmarile videoclipului "Tenisi", alaturi de Ciprenko si Marius Moga. Piesa va aparea oficial la sfaristul lunii si suntem deja curiosi cum va suna si cum arata videoclipul.

Pe langa faptul ca a lucrat la o multime de hituri, Marius Moga a venit si cu piese pe cont propriu, cum ar fi Pe barba mea si Pasari calatoare, iar impreuna cu Robert Toma l-am ascultat anul trecut cu track-ul Toata vara.

Curiosi sa ascultati aceasta colaborare? 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Ciprenko feat. Marius Moga - Tenisi ( videoclip HiT )

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact