Ciprenko feat. Marius Moga - Tenisi (videoclip nou)

  Ciprenko se lanseaza cu o piesa super catchy alaturi de Marius Moga - Tenisi. Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, iar intreaga gasca de la DeMoga Music a iesit la plimbare cu o Dacie decapotata.

  Ciprenko si Marius Moga au produs si compus impreuna, in studiourile DeMoga Music, cateva hit-uri cunoscute de toata lumea: What's Up - "Taxi", Andra - "Inevitabil va fi bine", Marius Moga - "Pe barba mea", Grasu XXL feat. Guess Who - "LaLa Song", iar acum a venit momentul ca cei doi sa lanseze un hit impreuna - "Tenisi".

  Acum 7 ani am cunoscut un om misto, Ciprenko. La scurt timp l-am descoperit pe producatorul foarte bun, Ciprenko, si am scos piese care s-au incapatanat sa tina ocupate primele locuri ale radiourilor din Romania. Acum, pot sa spun ca il cunosc pe prietenul meu, Ciprenko, si sper ca #tenisii nostri sa fie la fel de incapatanati ca toate celelalte piese pe care le-am produs si compus impreuna." spune Marius Moga.

  "Eu sunt in soc de o luna! Mi-am dat seama ca am langa mine cei mai tari oameni din lume! Marius mi-a pus in mana visul la cheie, cu tot cu instructiuni de folosire si nu cred ca incap pe vreo foaie toate cuvintele pe care as vrea sa le spun. Piesa "Tenisi" este pentru toata lumea!" declara emotionat Ciprenko.

  Producatorii, songwriterii si artistii DeMoga Music si-au luat si ei tenisii in picioare si au participat la filmarile videoclipului "Tenisi", alaturi de Ciprenko si Marius Moga, asa ca in clip ii puteti vedea si pe What's Up si Shift. 

  Pe langa faptul ca a lucrat la o multime de hituri, Marius Moga a venit si cu piese pe cont propriu, cum ar fi Pe barba mea si Pasari calatoare, iar impreuna cu Robert Toma l-am ascultat anul trecut cu track-ul Toata vara.

  Va place piesa? Ce ziceti, ajunge pe radio?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…