Connect- R - Dragostit (videoclip nou)

Dupa ce a tot vorbit despre bani si femei care vor sa fie intretinute, Connect- R lanseaza o piesa cu un mesaj foarte diferit, mult mai sensibil - Dragostit.

Connect- R - DragostitCantaretul a dus o adevarata campanie de teasing pe contul sau de Facebook, unde si-a facut fanii curiosi cu postarile despre "dragostit": locul perfect in care sa-ti petreci fiecare zi cu persoana iubita. Haideti sa vedem acum cu ce ne surprinde Connect- R.

Connect- R s-a aflat in topul difuzarilor pe 2015 pe locul 16 cu piesa Baga Mare, un featuring cu Shift, dar a reusit sa mai bifeze si alte pozitii cu single-uri mai vechi precum Rece ca decembrie, Love is the Way sau Tren de noapte. Cel mai recent single al sau e din luna septembrie, cand a lansat Bani cu dobanda, dar a colaborat si cu Shift pentru single-ul acestuia Norocos.

Va place noua piesa Connect-R?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Connect- R - Dragostit (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact