Cred Ca Sunt Extraterestru - Floare de Maidan (videoclip nou)

  Formatia Cred Ca Sunt Extraterestru a lansat "Floare de maidan", o noua piesa de pe albumul CCSE, in colaborare cu Bean MC.

  Cred Ca Sunt Extraterestru ColectivNoul single vine insotit de un videoclip si reprezinta o colaborare mai ampla, atat intre membrii grupului Culese din Cartier cat si cu intrumentisti ai Conservatorului.

  Cred Ca Sunt Extraterestru este o trupa “conectata la frecventa pamantului”, care s-a lansat in studio la Baba Novac, unde inregistreaza Subcarpati, Argatu’, Fratii Grime si Fantome. CCSE a lansat primul EP in toamna lui 2015, in cadrul unui concert ce a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti.
   
  Cum vi se pare noua lor piesa?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…