Cred Ca Sunt Extraterestru - Floare de Maidan (videoclip nou)

  Formatia Cred Ca Sunt Extraterestru a lansat "Floare de maidan", o noua piesa de pe albumul CCSE, in colaborare cu Bean MC.

  Cred Ca Sunt Extraterestru ColectivNoul single vine insotit de un videoclip si reprezinta o colaborare mai ampla, atat intre membrii grupului Culese din Cartier cat si cu intrumentisti ai Conservatorului.

  Cred Ca Sunt Extraterestru este o trupa “conectata la frecventa pamantului”, care s-a lansat in studio la Baba Novac, unde inregistreaza Subcarpati, Argatu’, Fratii Grime si Fantome. CCSE a lansat primul EP in toamna lui 2015, in cadrul unui concert ce a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti.
   
  Cum vi se pare noua lor piesa?

  Asculta / Dedicatii / Chat Live

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel

  Descarca si Asculta pe Mobil

  aplicatia radiohitfm.net

  Cadouri Nicolas

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…