Cristina Spatar - Nevoie de tine (videoclip nou)

Cristina Spatar vine si ea cu o piesa de vara si un videoclip filmat la un conac, in mijlocul naturii. Chiar si asa, din Nevoie de tine nu lipseste piscina, din care Cristia apare ca luata dintr-o scena de Baywatch.

nevoie de tine

"Nevoie de tine e produs de echipa de la Studio Young Spirit Records (muzica de Dumitru Bodarev si Ecterina Mircsov, iar versuri de Ionut Bordianu), si lansat prin casa de discuri RedClover.

Cristina Spatar s-a axat mai mult pe muzica populara in ultima vreme, insa in urma cu doi ani o ascultam cu Jon Baiat Bun cu piesa Dau bine, Marbella si Langa tine. In 2014 bifa alte colaborari, printre care Don Baxter la Mai aproape si Marius Marin la Povestea noastra. 

Ce ziceti de noua ei piesa? Are potential?

 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Stafful Radio HiTFM Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

David - Moderator Online Radio HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

DannY HiT - Moderator Radio

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Zuza Moderator Online HiTFM