Cristina Spatar - Nevoie de tine (videoclip nou)

  Cristina Spatar vine si ea cu o piesa de vara si un videoclip filmat la un conac, in mijlocul naturii. Chiar si asa, din Nevoie de tine nu lipseste piscina, din care Cristia apare ca luata dintr-o scena de Baywatch.

  nevoie de tine

  "Nevoie de tine e produs de echipa de la Studio Young Spirit Records (muzica de Dumitru Bodarev si Ecterina Mircsov, iar versuri de Ionut Bordianu), si lansat prin casa de discuri RedClover.

  Cristina Spatar s-a axat mai mult pe muzica populara in ultima vreme, insa in urma cu doi ani o ascultam cu Jon Baiat Bun cu piesa Dau bine, Marbella si Langa tine. In 2014 bifa alte colaborari, printre care Don Baxter la Mai aproape si Marius Marin la Povestea noastra. 

  Ce ziceti de noua ei piesa? Are potential?

   

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…