Cuantune - More Than This (videoclip nou)

  Cu totii avem visuri sau temeri. CUANTUNE le transpun cel mai bine in muzica. De data asta, prin EP-ul “Reflections”, ce va fi lansat anul acesta, iar primul capitol e piesa More Than This.

  CUANTUNE  More Than This ArtworkCu un sound fresh, ce imbina armonios mai multe stiluri intr-un mix elegant, CUANTUNE revin pentru a da startul unui an de inovatie muzicala. Delectandu-ne auzul si imaginatia cu ritmuri de nu-jazz si electro- swing, trupa aduce o noua paleta de nuante muzicale, cu influente trap si future-soul. Veti putea asculta in premiera noul single ”More than this", de pe EP-ul "Reflections", ce urmeaza a fi lansat anul acesta.

  Diversitate nu doar prin unicitatea sunetelor de pe vinil, ci si prin aparitiile live alaturi de nume consacrate in industrie, precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas, Jamie Woon, Otros Aires si Waldeck, CUANTUNE ofera publicului amator de muzica buna show-uri pline de culoare, creativitate si originalitate.

  Va place noul single Cuantune?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…