Deepcentral - Ochi de copil (videoclip nou)

  Deepcentral - Ochi de copilDupa ce au lansat hitul Gura ta, alaturi de Delia, Deepcentral se intorc cu o piesa de stare, care ne duce cu gandul la copilarie - Ochi de copil.

   

  Ca toate piesele Deepcentral, Ochi de copil este scrisa si compusa de cei doi componenti ai trupei, Doru si George, in studioul lor, HitCentral.

  Videoclipul noului single Ochi de copil se bucura de un concept original, putin diferit de stilul cu care trupa Deepcentral si-a obisnuit fanii pana acum. De data aceasta, au ales sa nu apara in videoclipul noii piese, ci scenariul acesteia sa fie compus dintr-un clip grafic care are scopul sa scoata in evidenta mesajul.

  Deepcentral au ajuns pana pe locul 2 in topul dfuzarilor cu track-ul Gura ta, featuring-ul lor cu Delia. Anul trecut lansau piesa Noapte alba, dupa o perioada in care s-au bucurat de succes cu piese ca Hey Girl, O stea sau Sus pana la cer. 

  Ce ziceti de aceasta noua piesa?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…