Demi Lovato & Fall Out Boy - Irresistible (videoclip nou)

Fall Out Boy si Demi Lovato aduc un tribut celor de la NSYNC in cel mai nou videoclip al lor,Irresistible. Intreaga actiune a videoclipului are loc intr-un magazin de jucarii, poveste inspirata din It's Gonna Be Me, piesa lansata de NSYNC in anul 2000.

Irresistible e cel mai recent single lansat de punkerii pop americani de pe albumului American Beauty/American Psycho aparut anul trecut. Single-ul a fost lansat oficial in luna februarie 2015, dar pentru piata din SUA baietii au venit cu o varianta speciala alaturi de Demi Lovato, iar acum avem si materialul video care sa o insoteasca.

Videoclipul a fost regizat chiar de Wayne Ishan, cel care le-a regizat celor de la NSYNC materialul video de unde s-au inspirat acum Fall Out Boy.

“What if in the NSYNC video for ‘It’s Gonna Be Me‘ there was an analog to the story? Where in the same store there was a dollar bin full of toys that no one really wanted that would band together like the misfit, offbrand little outsiders they were. ‘Irresistible’ is the video for that story, it’s about the toys no one ever wanted come to life".

Pana acum, punkerii au lansat patru single-uri de promovare: Centuries, care a ajuns pana pe locul 10 in Hot 100, urmat de Uma Thurman, single ce a urcat pe locul 3 in Adult Top 40 si American Beauty/American Psycho, alaturi de Irresistible.

Demi Lovato isi promoveaza, la randul ei, recent lansatul Confident, album care a dat single-uri precum Cool for the Summer, Confident, cu un videoclip plin de actiune si Waitin For You.

Va place ideea clipului?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Demi Lovato & Fall Out Boy - Irresistible (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact