Demi Lovato - Stone Cold (videoclip)

  Demi Lovato vine cu un videoclip puternic pentru cel mai nou single al ei - Stone Cold. Cantareata a ales sa ilustreze cu un clip de imagine versurile de impact ale piesei, asa ca o vedem plangand intr-o cada.

  Mai mult, cantareata ia versurile la modul literal si o vedem cum se ingroapa singura in zapada, in videoclipul pentru Stone Cold, piesa despre care a spus ca a scris-o pentru ca nu exista nimic asemanator si cu care sa poata relationa.

  Stone Cold e inca un single extras de pe albumul Confident, care a debutat pe locul al doilea in Billboard 200, cu putin sub o suta de mii de copii vandute in prima saptamana. Primul single care a promovat acest disc a fost Cool For the Summer, urmat apoi de piesa care da titlul discului si care a beneficiat de un videoclip luat din filmele de actiune. Cantareata a lansat si un clip pentru piesaWaitin for You, insa Stone Cold a fost ales drept al treilea single, promovat oficial astfel de la inceputul lunii februarie.

  Va place videoclipul?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  HiTFM Prezent si pe Facebook