Demi Lovato - Stone Cold (videoclip)

Demi Lovato vine cu un videoclip puternic pentru cel mai nou single al ei - Stone Cold. Cantareata a ales sa ilustreze cu un clip de imagine versurile de impact ale piesei, asa ca o vedem plangand intr-o cada.

Mai mult, cantareata ia versurile la modul literal si o vedem cum se ingroapa singura in zapada, in videoclipul pentru Stone Cold, piesa despre care a spus ca a scris-o pentru ca nu exista nimic asemanator si cu care sa poata relationa.

Stone Cold e inca un single extras de pe albumul Confident, care a debutat pe locul al doilea in Billboard 200, cu putin sub o suta de mii de copii vandute in prima saptamana. Primul single care a promovat acest disc a fost Cool For the Summer, urmat apoi de piesa care da titlul discului si care a beneficiat de un videoclip luat din filmele de actiune. Cantareata a lansat si un clip pentru piesaWaitin for You, insa Stone Cold a fost ales drept al treilea single, promovat oficial astfel de la inceputul lunii februarie.

Va place videoclipul?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

DannY HiT - Moderator Radio

Denys HiT - Moderator Online

Zuza Moderator Online HiTFM

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator