DJ Project feat. Giulia - O Secunda (videoclip HiT nou)

  La ceva ani dupa ce DJ Project si Giulia lansau hit dupa hit, isi reunesc fortele pentru un track care suna a hit - O secunda, insotit si de un videoclip de imagine.

  DJ Project au colaborat cu Giulia in perioada 2009 - 2011, timp in care au lansat piese precum Mi-e dor de noi, Regrete sau Nu, pentru ca apoi cantareata sa se concentreze pe viata de familie si pe cariera solo. Cei de la DJ Project au cooptat-o pe Adela Popescu, iar cel mai recent au colaborat cu Xenia.

  dj project cover

  Cel mai recent single DJ Project a aparut in toamna anului trecut, cand au lansat Ochii care nu se vad, alaturi de Xenia, iar in perioada in care Adela Popescu a fost solista au lansat piese precum Fara tine, Vraja ta sau Bun ramas.

  Giulia a colaborat cu Shift pentru Ce-a fost a fost, un track lansat in toamna lui 2016, dupa ce in iulie am ascultat-o alaturi de Dorian Popa cu Ploaie de vara si cu Ochii tai, piesa produsa de HaHaHa Production.

  Va place noul lor single?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…