Dorian feat. Shift - Am, iubito (videoclip nou)

Dupa o super colaborare cu Andra la piesa Floare de nu-ma-uita, Dorian lanseaza piesa si videoclipul Am, iubito, intr-un featuring cu Shift.

Am, iubito!” este scrisa si produsa in studiourile HaHaHa Production de Dorian impreuna cu Shift, Florin Boka, Andrei Mihai si Lucian Nagy, iar regia clipului ii apartine lui Ionut Trandafir.

Dorian este artist si songwriter HaHaHa Production. Este pasionat de hip hop si considera genul ca fiind prima forma de exprimare artistica care l-a facut sa se simta liber si implinit. In 2014, si-a lansat primul single – Mare albastra, care a devenit unul dintre hit-urile verii. A colaborat cu succes alaturi deJazzy Jo - Mi-ai intrat in cap , Smiley („Can I get a...”), Feli („Perfect for You”) si a lansat, impreuna cu Alexandra Stan, piesa Motive.

Va place noua piesa?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Dorian feat. Shift - Am, iubito (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact