Flo Rida - Zillionaire (videoclip-uri noi Radio HiTFM)

Flo Rida ne arata cum e o viata de multi milionar in cel mai nou videoclip al sau, alaturi de modelul Chanel Iman. Zillionaire e un track de party despre viata frumoasa pe care cu totii am putea-o avea daca am inota in bani.

Bautura scumpa, mancare fina, majordomni, imbracaminte de firma si lectii de golf, inotat efectiv in bani sunt ingredientele unui clip a carui poveste incepe intr-un magazin oarecare.

Piesa Zillionaire a fost produsa de hit-maker-ul Max Martin si apare pe coloana sonora a filmului Master Minds, in care joaca Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Leslie Jones, Owen Wilson si Jason Sudeikis. Flo Rida a mai colaborat anul acesta cu Pitbull pentru piesa acestuia Greenlight, iar alaturi de Jason Derulo l-am ascultat cu Hello Friday. Anul trecut era pe repeat cu My House, track extras de pe EP-ul cu acelasi nume, de pe care a promovat si I Don't Like It I Love It, in featuring cu Robin Thicke.

Ce ziceti de noua piesa a lui Flo Rida?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Recomandarile HiTFM Media

Ddos Host

LaPret.Ro

ismokeit.ro 

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact. 

Pixel

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

Cataleya HiT - Moderator Live

Alex FLY - Moderator Online

Anne Marie - Moderator Online HiTFM

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

DannY HiT - Moderator Radio

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Facebook-ul RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT