Flo Rida - Zillionaire (videoclip-uri noi Radio HiTFM)

  Flo Rida ne arata cum e o viata de multi milionar in cel mai nou videoclip al sau, alaturi de modelul Chanel Iman. Zillionaire e un track de party despre viata frumoasa pe care cu totii am putea-o avea daca am inota in bani.

  Bautura scumpa, mancare fina, majordomni, imbracaminte de firma si lectii de golf, inotat efectiv in bani sunt ingredientele unui clip a carui poveste incepe intr-un magazin oarecare.

  Piesa Zillionaire a fost produsa de hit-maker-ul Max Martin si apare pe coloana sonora a filmului Master Minds, in care joaca Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Leslie Jones, Owen Wilson si Jason Sudeikis. Flo Rida a mai colaborat anul acesta cu Pitbull pentru piesa acestuia Greenlight, iar alaturi de Jason Derulo l-am ascultat cu Hello Friday. Anul trecut era pe repeat cu My House, track extras de pe EP-ul cu acelasi nume, de pe care a promovat si I Don't Like It I Love It, in featuring cu Robin Thicke.

  Ce ziceti de noua piesa a lui Flo Rida?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…