Gojira & Planet H feat Kluster - Somebody (videoclip nou)

  Gojira & Planet H ne arata cum e atmosfera la petrecerile si evenimentele unde pun muzica intr-un super videoclip de stare - Somebody.

  Clipul filmat zilele trecute include cadre de la cele mai tari petreceri si festivaluri unde Gojira & Planet H au miscat multimile si au facut oamenii sa danseze. Multumim: Arena Dnb, Sonor, Creative Fest, Focus Fest Sibiu, Félsziget, Mission si tuturor oamenilor cu care ne-am bucurat de muzica! KEEP ROCKIN' au scris in descrierea clipului de pe Youtube.

  Kluster, fost membru in Narkoma si Shadowbox este invitatul pe partea de voce, iar noua piesa anunta viitorul album al celor doi, Marea baieteala, programat sa apara in luna aprilie a acestui an.

  Cu Gojira & Planet H ne-am distrat si anul trecut cu clipul Buget, iar impreuna cu Robin de la Robin and the Backstabbers au lansat piesa Regele verii.

  Va place piesa asta?

  Asculta / Dedicatii / Chat Live

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel

  Descarca si Asculta pe Mobil

  aplicatia radiohitfm.net

  Cadouri Nicolas

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…