Gojira & Planet H feat Kluster - Somebody (videoclip nou)

Gojira & Planet H ne arata cum e atmosfera la petrecerile si evenimentele unde pun muzica intr-un super videoclip de stare - Somebody.

Clipul filmat zilele trecute include cadre de la cele mai tari petreceri si festivaluri unde Gojira & Planet H au miscat multimile si au facut oamenii sa danseze. Multumim: Arena Dnb, Sonor, Creative Fest, Focus Fest Sibiu, Félsziget, Mission si tuturor oamenilor cu care ne-am bucurat de muzica! KEEP ROCKIN' au scris in descrierea clipului de pe Youtube.

Kluster, fost membru in Narkoma si Shadowbox este invitatul pe partea de voce, iar noua piesa anunta viitorul album al celor doi, Marea baieteala, programat sa apara in luna aprilie a acestui an.

Cu Gojira & Planet H ne-am distrat si anul trecut cu clipul Buget, iar impreuna cu Robin de la Robin and the Backstabbers au lansat piesa Regele verii.

Va place piesa asta?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Gojira & Planet H feat Kluster - Somebody (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact