Hevito - Morena | Official Video - VideoClipuri Radio HiT

In mod cert, Hevito este una dintre cele mai exotice prezente din industria muzicala romaneasca! L-ati remarcat in colaborarile repurtate pana acum, dar si datorita pieselor din cariera solo.

In prima categorie se afla “Bailando” – cu DJ Sava, “Viajero” – cu Vanotek, “Negra Linda” – cu Gipsy Casual si Ralflo, “Latin Heart” – cu Ale Blake, iar in privinta carierei solo nu uitam de Ahora, Bailando Bachata sau Mi camisa.

Este dominican pur sange, iar acest lucru este evident dupa cum compune, simte si traieste muzica. E ceva fierbinte in sangele acesta, ceva care nu te poate lasa indiferent.

Si pentru asta, o noua dovada o reprezinta cel mai recent single al sau – Morena.

“Lucrez la un album si am decis sa lansez acum o piesa in limba spaniola, in varianta solo. Se numeste “Morena”, este o piesa dedicata fetelor petrecarete, care stiu sa intretina atmosfera si atunci cand sunt singure, fara parteneri in preajma. Mesajul transmis de noul meu single este unul pozitiv, despre recunostinta pe care noi o purtam femeilor!”, spune Hevito.

In clip veti remarca si o echipa noua pentru piata autohtona in privinta coregrafiei. “Brunetele” (“Morena” in spaniola se traduce in “Bruneta”) chiar stiu sa incinga atmosfera.

Regia si productia video sunt semnate Alin Surdu.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Hevito - Morena | Official Video -  VideoClipuri Radio HiT

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact