HiT Francesca feat. F. Charm - Drum de piatra (videoclip nou)

  HiT Fm prezinta : Francisca si F. Charm ne spune povestea unei relatii care trece prin momente grele intr-o piesa plina de metafore - Drum de piatra. Noul lor single apare direct cu un videoclip filmat in natura si printre ruine urbane.

  Single-ul "Drum de piatra" este compus de catre Marius Dia, F Charm, George Papagheorghe si Erik si a fost produs in studioul Panda Music. Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan si a fost filmat pe parcursul unei zile, la marginea Bucurestiului, la temperaturi scazute, frig pe care Francisca l-a indurat intr-o rochie decoltata.

  Francisca si-a facut debutul in muzica odata cu aparitia la X Factor, pentru ca apoi sa revina cu doua colaborari. Prima a fost cu Uddi, fostul ei coleg de la emisiunea concurs, Piatra de pe inima, iar apoi a venit cu Lacat la inima, in featuring cu Pacha Man.

  Cum vi se pare noua piesa a Franciscai?

  Asculta / Dedicatii / Chat Live

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel

  Descarca si Asculta pe Mobil

  aplicatia radiohitfm.net

  Cadouri Nicolas

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…