HiT Francesca feat. F. Charm - Drum de piatra (videoclip nou)

  HiT Fm prezinta : Francisca si F. Charm ne spune povestea unei relatii care trece prin momente grele intr-o piesa plina de metafore - Drum de piatra. Noul lor single apare direct cu un videoclip filmat in natura si printre ruine urbane.

  Single-ul "Drum de piatra" este compus de catre Marius Dia, F Charm, George Papagheorghe si Erik si a fost produs in studioul Panda Music. Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan si a fost filmat pe parcursul unei zile, la marginea Bucurestiului, la temperaturi scazute, frig pe care Francisca l-a indurat intr-o rochie decoltata.

  Francisca si-a facut debutul in muzica odata cu aparitia la X Factor, pentru ca apoi sa revina cu doua colaborari. Prima a fost cu Uddi, fostul ei coleg de la emisiunea concurs, Piatra de pe inima, iar apoi a venit cu Lacat la inima, in featuring cu Pacha Man.

  Cum vi se pare noua piesa a Franciscai?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…