HiT John Legend - Love Me Now (videoclip nou)

  John Legend ne ofera un videoclip foarte emotionant pentru cel mai recent single al sau, Love Me Now. Cantaretul american ne ofera momente alaturi de familia sa, dar si momente intime ale altor cupluri din America, Irak sau Republica Dominicana.

  Avem cadre filmate la memorialul din fata clubului Pulse din Orlando, Florida, in tabara de refugiati Domiz din nordul Irakului pana la Puerto Plata in Republica Dominicana. In plus, John Lengend ne aduce o serie de imagini adorabile alaturi de sotia sa, modelul Chrissty Teigen si fiica lor, Luna Simone.

  John Legend se pregateste de lansarea albumului Darkness and Light, programat sa apara in lua decembrie si care include colaborari cu Miguel, Chance the Rapper si o piesa dedicata fiicei sale, Right By You. Cantaretul revine astfel dupa succesul extraordinar pe care l-a inregistrat cu precedentul material, care a dat hitul All of Me.

  Cum vi se pare videoclipul?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel