INNA, Antonia si Alexandra Stan lanseaza o piesa impreuna - Call the Police!

  Fetele de la Global Records vin cu primul lor proiect impreuna, Call the Police. Inna, Antonia, Alexandra Stan, alaturi de Lori vin cu poate una dintre cele mai asteptate colaborari din industria muzicala de la noi.

   

  Prima piesa a proiectului GGirls se numeste ‘Call the Police’ si a fost compusa de Eric Turner, cu care INNA a colaborat pentru hitul “BOP BOP”, Julimar Santos Oliveira Neponunceno si Marcel Botezan si Sebastian Barac (Marco&Seba), producatorii romani care au compus cele mai mari hituri ale INNEI, dar si pentru Akon.

  Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, la Palatul Noblesse, in regia lui Roman Burlaca, DoP Marius Panduru, iar cele patru joaca rolul unor fete puse pe furat banii barbatilor bogati. Daca Inna sau Alexandra Stan nu mai au nevoie de nici o prezentare, despre Lori va spunem ca sigur o stiti de la concursul Vocea Romaniei. 

  Inna a dominat topurile de anul trecut cu Diggy Down, dar si cu Bop Bop, pentru ca pe final de 2015 sa o ascultam cu Yalla. Antonia a colaborat recent cu baietii de la Carla's Dreams pentru piesa Suna-ma, dupa ce a lansat o piesa impreuna cu Alex Velea, Vorbeste lumea. Alexandra Stan tocmai a venit cu videoclipul pentru Ecoute, dupa ce ne-a oferit un nou album, promovat prin intermediul track-ului Balans.

  Ce ziceti de aceasta colaborare? E ceea ce va asteptati sa fie?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…