Katy Perry - Rise (videoclip nou)

  Katy Perry ne arata ca te poti ridica in ciuda tuturor obstacolelor, cu mult efort si determinare, in cel mai nou videoclip al ei - Rise. Track-ul este de fapt imnul pentru Olimpiada din acest an, folosit de catre cei de la NBC in cadrul materialelor despre Jocurile Olimpice de la Rio.

  Katy Perry incearca sa isi ia zborul cu o parasuta, iar noi urmarim intreg procesul care pare atat extenunat cat si dureros, pentru ca in final, cantareata sa reuseasca sa se ridice de pe pamant.

  Katy Perry a ajuns pe locul 11 in topurile din SUA, pe 25 in Marea Britanie si pe prima pozitie in Australia cu acest nou single, care probabil prefateaza si aparitia unui nou album. Cantareata americana a avut hit dupa hit in 2014, cand a lansat albumul Prism - a venit cu piese ca Roar, Dark Horse, This Is How We Do sau Birthday. 

  Va place ideea clipului?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…