Lady Gaga- John Wayne (videoclip HiT nou)

Lady Gaga ne aduce un nou videoclip plin de culoare si actiune, in stilul flamboiant cu care cantareata ne-a obisnuit de-a lungul timpului. Pentru John Wayne, Gaga aduce urmariri cu masini si motociclete, impuscaturi din tocurile cizmelor si un final dramatic, insotit de o multime de coregrafii.

 

lady gaga john wayne video

Pentru John Wayne, Lady Gaga a colaborat din nou cu Jonas Åkerlund, cel cu care a lucrat pentru videoclipurile Paparazzi si Telephone. Asa cum ne asteptam, noul ei videoclip e o continuare a ceea ce am vazut in Million Reasons, iar Mother Monster declara ca a avt multe discutii cu regizorul pentru ca acesta sa vina cu o viziune potrivita.

 

Albumul Joanne a aparut anul trecut si chiar daca a avut un super succes in vanzari, a reprezentat o schimbare in stilul abordat pana acum de Lady Gaga. Primul single lansat a fost Perfect Illusion, urmat apoi de Million Reasons, iar recent Lady Gaga a reusit sa aduca un nou record de audienta la Super Bowl. Chiar daca nu a reusit sa o intreaca pe Katy Perry, Mother Monster a strans o audienta de 117.5 milioane de privitori in cele 13 minute cat a cantat. In plus, vanzarile discografiei sale au avut cresteri de 1000%, iar Million Reasons este piesa cu cele mai multe vanzari la momentul actual.

Va place videoclipul?

 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Recomandarile HiTFM Media

Ddos Host

LaPret.Ro

ismokeit.ro 

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact. 

Pixel

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro

Stafful Radio HiTFM Online

DannY HiT - Moderator Radio

Denys HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT

Cataleya HiT - Moderator Live

Alex FLY - Moderator Online

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Facebook-ul RadioHiTFM