Lady Gaga - Million Reasons (videoclip nou)

  Lady Gaga continua povestea clipului Perfect Illusion in Million Reasons, un material video simplu, in care subliniaza iubirea dintre surori mai mult decat altceva.

  Million Reasons e cel de-al doilea single promovat de pe albul Joanne si pentru acesta ne-am fi asteptat la un vizual mai de impact, in stilul celor cu care Gaga s-a facut remarcata. In schimb, avem parte de ceea ce pare a fi o cadere nervoasa, o redresare cu ajutorul prietenilor si o sedinta foto pentru albumul cu numarul cinci din cariera.

  Million Reasons a fost lansat oficial drept single la inceputul lunii noiembrie, iar pana acum a urcat doar pe locul 52 in Hot 100 si pe 30 in Adult Top 40. Primul single promovat, Perfect Illusion a ajuns pana pe pozitia 15 in Hot 100, in timp ce albumul Joanne a debutat pe prima pozitie in Billboard 200, chiar daca cu vanzari mai slabe decat precedentele ei lansari. 

  Va place videoclipul?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  HiTFM Prezent si pe Facebook