Lady Gaga - Million Reasons (videoclip nou)

  Lady Gaga continua povestea clipului Perfect Illusion in Million Reasons, un material video simplu, in care subliniaza iubirea dintre surori mai mult decat altceva.

  Million Reasons e cel de-al doilea single promovat de pe albul Joanne si pentru acesta ne-am fi asteptat la un vizual mai de impact, in stilul celor cu care Gaga s-a facut remarcata. In schimb, avem parte de ceea ce pare a fi o cadere nervoasa, o redresare cu ajutorul prietenilor si o sedinta foto pentru albumul cu numarul cinci din cariera.

  Million Reasons a fost lansat oficial drept single la inceputul lunii noiembrie, iar pana acum a urcat doar pe locul 52 in Hot 100 si pe 30 in Adult Top 40. Primul single promovat, Perfect Illusion a ajuns pana pe pozitia 15 in Hot 100, in timp ce albumul Joanne a debutat pe prima pozitie in Billboard 200, chiar daca cu vanzari mai slabe decat precedentele ei lansari. 

  Va place videoclipul?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…