Loredana feat. Alama - Vrei sa ma iei (videoclip HiT)

Loredana ne ofera astazi clipul pentru piesa Vrei sa ma iei, un featuring cu Alama, extras de pe cel mai recent album al ei - Imaginarium. Videoclipul e mai mult unul de imagine, dar nu lipsesc nici cadrele cu masinile de curse si drifturi.

 

Loredana a optat pentru un look senzual si rock chic, iar Vrei sa ma iei este primul single pe care cantareata il promoveaza pe anul acesta.

Vrei sa ma iei” a pornit de la ideea mea de a face un cantec neconventional, o poveste de dragoste neimpartasita care sa se deruleze intr-un dialog intre mine si el. Alama a intrat in joc. Chiar daca e un artist la inceput de drum a intrat perfect in personaj, in rolul celui care se indragosteste iremediabil de iubita prietenului sau… . Morala o veti afla urmarind noul videoclip “Vrei sa ma iei”, extras de pe albumul Imaginarium” a spus Loredana.

Loredana a lansat anul trecut si piesa Val dupa val, care insa nu a primit  foarte mare atentie si a fost criticata pentru versuri. In schimb, am ascultat-o cu o colaborare draguta alaturi de Nadir la piesa Te iubesc. In schimb, Lori a avut una dintre cele mai difuzate piese in 2014, Risipitor, iar in 2012 o auzeam peste tot alaturi de Cabron pe track-ul Apa.

Va place noul videoclip Loredana? 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Loredana feat. Alama - Vrei sa ma iei (videoclip HiT)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact