Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz - La carciuma de la drum (videoclip)

Loredana si-a unit fortele cu Zdob si Zdub si Skizzo Skillz pentru o reinterpretare moderna a piesei La carciuma de la drum. Piesa promoveaza un brand de bere de la noi, iar videoclipul e doar o mare petrecere unde toata lumea se distreaza cot la cot cu artistii.

Ritmurile piesei au fost recreate de Shift, iar Loredana, Skizzo Skillz si Zdubii au rescris versurile piesei cantate de multe mari voci lautaresti ca Romica Puceanu si Gabi Lunca. De noul text s-au ocupat Theea Miculescu, Skizzo Skillz si Stefan Lungu, aranjamentul lui Gabi Lunca a fost reorchestrat de Shift si David Ciente, iar piesa a fost inregistrata in studioul Zdob si Zdub.

Nu e pentru prima oara cand Loredana colaborarea cu cei de la Zdob si Zdub, ei au mai cantat impreuna un super duet in cadrul concertului Reveria, pe care Lori l-a sustinut in 2014 la Sala Palatului. Pe baieti i-am ascultat ultima oara la inceputul acestui an cu o noua piesa si videoclip - Sunt hoinar, sunt lautar, iar Loredana a lansat un featuring cu Alama - Vrei sa ma iei.

Ce ziceti de aceasta colaborare?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Albertos HiT - Moderator Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz - La carciuma de la drum (videoclip)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact