Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz - La carciuma de la drum (videoclip)

  Loredana si-a unit fortele cu Zdob si Zdub si Skizzo Skillz pentru o reinterpretare moderna a piesei La carciuma de la drum. Piesa promoveaza un brand de bere de la noi, iar videoclipul e doar o mare petrecere unde toata lumea se distreaza cot la cot cu artistii.

  Ritmurile piesei au fost recreate de Shift, iar Loredana, Skizzo Skillz si Zdubii au rescris versurile piesei cantate de multe mari voci lautaresti ca Romica Puceanu si Gabi Lunca. De noul text s-au ocupat Theea Miculescu, Skizzo Skillz si Stefan Lungu, aranjamentul lui Gabi Lunca a fost reorchestrat de Shift si David Ciente, iar piesa a fost inregistrata in studioul Zdob si Zdub.

  Nu e pentru prima oara cand Loredana colaborarea cu cei de la Zdob si Zdub, ei au mai cantat impreuna un super duet in cadrul concertului Reveria, pe care Lori l-a sustinut in 2014 la Sala Palatului. Pe baieti i-am ascultat ultima oara la inceputul acestui an cu o noua piesa si videoclip - Sunt hoinar, sunt lautar, iar Loredana a lansat un featuring cu Alama - Vrei sa ma iei.

  Ce ziceti de aceasta colaborare?

  Asculta / Dedicatii / Chat Live

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel

  Descarca si Asculta pe Mobil

  aplicatia radiohitfm.net

  Cadouri Nicolas

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…