Macklemore & Ryan Lewis feat. Idris Elba - Dance Off (videoclip nou)

  Macklemore & Ryan Lewis revin cu un nou single de pe albumul "This Unruly Mess I've Made", iar pentru "Dance Off" l-au cooptat si pe actorul britanic Idris Elba.

   

  Videoclipul a fost regizat de Ryan Lewis si Jason Koenig si ne prezinta o serie de miscari de dans extrem de interesante si totodata ciudate.

   Clipul a fost extrem de bine primit si a creat o isterie generala pe twitter acolo unde a ajuns extrem de repede in fruntea celor mai discutate piese la momentul lansarii.

  Cel de-al doilea album al duo-ului Macklemore & Ryan Lewis a fost lansat in luna februarie a acestui an, iar primul single, "Downtown", l-am putut asculta inca din august anul trecut.

  Intre timp ne-au mai prezentat doua piese cu mesaj de pe "This Unruly Mess I've Made", "White Privilege II" si "Kevin", dar care n-au fost lansate ca single-uri.

  Cum vi se pare clipul pentru "Dance off"? 

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  HiTFM Prezent si pe Facebook