Macklemore & Ryan Lewis - Kevin (videoclip nou)

Macklemore & Ryan Lewis revin cu un videoclip pentru o alta piesa cu un mesaj puternic - Kevin. De data aceasta rapperul din Seattle printr-o casa pustie, intr-un material video alb- negru.

De fapt, piesa nici nu are nevoie de nimic mai mult, de vreun vizual dramatic, tinand cont ca versurile sunt inspirate direct din viata rapperului Macklemore, ce spune povestea prietenului sau Kevin ce a murit din supradoza de medicamente pe prescriptie.

Piesa a fost cantata pentru prima oara la American Music Awards in luna noiembrie a anului trecut si acum apare pe cel de-al doilea album al lui Macklemore & Ryan Lewis, The Unruly Mess I've Made. Cei doi nu au mai reusit sa ajunga la succesul pe care l-au avut cu Thrift Shop cu primul single nou, Downtown, in schimb vin cu piese cu un mesaj mult mai puternic. Au starnit o multime de discutii cu White Privilege II, iar acum au revenit cu Kevin, trackuri aflate departe de buna dispozitie a Can't Hold Us si mai aproape de Same Love.

V-a placut piesa?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Zuza Moderator Online HiTFM

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

DannY HiT - Moderator Radio

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

Denys HiT - Moderator Online