Macklemore & Ryan Lewis - Kevin (videoclip nou)

  Macklemore & Ryan Lewis revin cu un videoclip pentru o alta piesa cu un mesaj puternic - Kevin. De data aceasta rapperul din Seattle printr-o casa pustie, intr-un material video alb- negru.

  De fapt, piesa nici nu are nevoie de nimic mai mult, de vreun vizual dramatic, tinand cont ca versurile sunt inspirate direct din viata rapperului Macklemore, ce spune povestea prietenului sau Kevin ce a murit din supradoza de medicamente pe prescriptie.

  Piesa a fost cantata pentru prima oara la American Music Awards in luna noiembrie a anului trecut si acum apare pe cel de-al doilea album al lui Macklemore & Ryan Lewis, The Unruly Mess I've Made. Cei doi nu au mai reusit sa ajunga la succesul pe care l-au avut cu Thrift Shop cu primul single nou, Downtown, in schimb vin cu piese cu un mesaj mult mai puternic. Au starnit o multime de discutii cu White Privilege II, iar acum au revenit cu Kevin, trackuri aflate departe de buna dispozitie a Can't Hold Us si mai aproape de Same Love.

  V-a placut piesa?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…