Major Lazer - Light It Up (videoclip nou)

Major Lazer s-au dus pana in Ghana pentru a filma noul lor videoclip - Light It Up. Materialul video surprinde cum se distreaza localnicii si chiar daca e alb- negru, reuseste sa surprinda foarte bine culoarea locala.

Regizorul a fost Sam Piling, iar decizia de a filma acolo a fost foarte naturala, pentru ca Fuse ODG, cel care apare pe piesa Major Lazer este originar din Ghana.

Piesa face parte de pe cel mai nou album lansat de proiectul lui Diplo, Peace is the Mission, aparut anul trecut. De pe acelasi disc a fost lansat si super hitul verii 2015 - Lean On, care a fost una dintre cele mai ascultate piese ale anului trecut. Major Lazer au bifat o realizare importanta in cariera lor, inca una pentru Diplo dupa ce a plecat acasa cu premiul Grammy pentru piesa Where Are U Now, alaturi de Justin Bieber si Skrillex. 

Va place videoclipul? 

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Denys HiT - Moderator Online

Zuza Moderator Online HiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

DannY HiT - Moderator Radio

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM