Major Lazer - Light It Up (videoclip nou)

  Major Lazer s-au dus pana in Ghana pentru a filma noul lor videoclip - Light It Up. Materialul video surprinde cum se distreaza localnicii si chiar daca e alb- negru, reuseste sa surprinda foarte bine culoarea locala.

  Regizorul a fost Sam Piling, iar decizia de a filma acolo a fost foarte naturala, pentru ca Fuse ODG, cel care apare pe piesa Major Lazer este originar din Ghana.

  Piesa face parte de pe cel mai nou album lansat de proiectul lui Diplo, Peace is the Mission, aparut anul trecut. De pe acelasi disc a fost lansat si super hitul verii 2015 - Lean On, care a fost una dintre cele mai ascultate piese ale anului trecut. Major Lazer au bifat o realizare importanta in cariera lor, inca una pentru Diplo dupa ce a plecat acasa cu premiul Grammy pentru piesa Where Are U Now, alaturi de Justin Bieber si Skrillex. 

  Va place videoclipul? 

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel