Mariah Carey - I Don't feat. YG (videoclip nou)

Mariah Carey revine cu un nou videoclip si un nou single care pare dedicat unui fost pe care nu il mai iubeste - I Don't. In stilul clasic al divei, avem parte de un videoclip in care Mimi e senzuala si cocotata pe o masina de lux, in timp ce YG ne arata tatuajele si blingurile.

I Don't feat. YG

Fanii ar putea specula ca piesa e dedicata si inspirata de relatia incheiata cu milionarul James Packer si avem parte de o noua productie semanta de Jermanie Dupri si Bryan-Michael Cox. I Don't e fix genul de track pe care l-am astepta din partea divei si nu dezamageste nici de data aceasta, iar fanii chiar par incantati de noua ei lansare, chiar daca ii critica videoclipul.

Fanii  Mariah Carey au motive sa fie entuziasmati, pentru ca diva a anuntat ca va lansa mai multe singleuri anul acesta si, intr-un final, un album. “I’m gonna be doing singles, because it’s more fun for me to just write singles and not focus totally on doing one whole album. It seems like a lot more fun to just sit down, write a single, collaborate.”

E o revenire din partea divei care a avut un adevarat dezastru de Revelion, cand show-ul ei live s-a transformat in ceva greu de privit din cauza problemelor tehnice. Ultimul ei album a aparut in 2014, insa chiar daca nu s-a bucurat de un super succes, a fost suficient cat sa ii aduca mai apoi o rezidenta la Las Vegas si un nou material Best of care sa includa toate singleurile ajunse no. 1 si un nou track - Infinity.

Ce ziceti de noua piesa Mariah Carey?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Recomandarile HiTFM Media

ismokeit.ro

Lapret.Ro

Sustine si tu HiTFM Romania

Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact. 

Pixel

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro

Stafful Radio HiTFM Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Alex FLY - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT

LarY - Administrator (Responsabil) Facebook-ul RadioHiTFM

Denys HiT - Moderator Online

DannY HiT - Moderator Radio

MC RobY HiT - Moderator Online

Albertos HiT - Moderator Online

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator