Mario Morreti, Sonny Flame - Criminal (videoclip HIT oficial)

  Dupa ce ne-au oferit un videoclip special pentru mediul online, Sonny Flame si Mario Morreti vin cu materialul video oficial pentru single-ul Criminal. Videoclipul e filmat intr-un club unde, evident, toata lumea danseaza si se simte bine.

  Cei doi au mai lucrat impreuna si la piesa N-am nici un ban, aparuta la inceputul acestei veri. Sonny Flame a mai lansat cateva piese anul acesta. L-am ascultat cu Rumba, ne-am distrat cu el si Boier Bibescu pe Batman si Superman, iar in toiul iernii a venit cu In sufletul gol.

  Va place versiunea oficiala a clipului?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…