Mario Morreti, Sonny Flame - Criminal (videoclip HIT oficial)

  Dupa ce ne-au oferit un videoclip special pentru mediul online, Sonny Flame si Mario Morreti vin cu materialul video oficial pentru single-ul Criminal. Videoclipul e filmat intr-un club unde, evident, toata lumea danseaza si se simte bine.

  Cei doi au mai lucrat impreuna si la piesa N-am nici un ban, aparuta la inceputul acestei veri. Sonny Flame a mai lansat cateva piese anul acesta. L-am ascultat cu Rumba, ne-am distrat cu el si Boier Bibescu pe Batman si Superman, iar in toiul iernii a venit cu In sufletul gol.

  Va place versiunea oficiala a clipului?

  Asculta / Dedicatii / Chat Live

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel

  Descarca si Asculta pe Mobil

  aplicatia radiohitfm.net

  Cadouri Nicolas

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…