Mary J Blige - Thick Of It (videoclip nou - Radio HiT FM)

  Mary J Blige vine cu un clip de imagine pentru cel mai nou single al sau, Thick of It. Chiar daca ne-am fi dorit o poveste care sa insoteasca versurile inspirate din viata personala, n-ar fi fost deloc recomandat, tinand cont de divortul prin care trece acum cantareata.

  De altfel, fostul sot i-a fost si manager, iar acum cere si un fel de pensie alimetara de la cantareata care se pregateste de lansarea unui nou album.

  Piesa a ajuns pe prima pozitie in Adult R&B Songs in Billboard si pe locul 14 in R&B/Hip-Hop Airplay si prefateaza cel de-al treisprezecelea album al lui Mary J Blige, Strength of a Woman, programat sa apara in luna decembrie. Precedentul ei disc a fost The London Sessions, ocazie cu care a colaborat cu nume up and coming din industria muzicala: Naughty Boy, Disclosure, Sam Smith, ce i-au dat un sound britanic caracteristic si piese ca Therapy, Right Now sau Whole Damn Year.

  Cum vi se pare noua piesa Mary J?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…