Mary J Blige - Thick Of It (videoclip nou - Radio HiT FM)

  Mary J Blige vine cu un clip de imagine pentru cel mai nou single al sau, Thick of It. Chiar daca ne-am fi dorit o poveste care sa insoteasca versurile inspirate din viata personala, n-ar fi fost deloc recomandat, tinand cont de divortul prin care trece acum cantareata.

  De altfel, fostul sot i-a fost si manager, iar acum cere si un fel de pensie alimetara de la cantareata care se pregateste de lansarea unui nou album.

  Piesa a ajuns pe prima pozitie in Adult R&B Songs in Billboard si pe locul 14 in R&B/Hip-Hop Airplay si prefateaza cel de-al treisprezecelea album al lui Mary J Blige, Strength of a Woman, programat sa apara in luna decembrie. Precedentul ei disc a fost The London Sessions, ocazie cu care a colaborat cu nume up and coming din industria muzicala: Naughty Boy, Disclosure, Sam Smith, ce i-au dat un sound britanic caracteristic si piese ca Therapy, Right Now sau Whole Damn Year.

  Cum vi se pare noua piesa Mary J?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  HiTFM Prezent si pe Facebook