Mircea Eremia - Dragostea doare (videoclip nou)

  Dupa ce a colaborat cu sora sa, Mircea Eremia vine cu primul sau single solo, Dragostea Doare. Noua piesa e produsa alaturi de cei de la Golden Boy Society, Alex Velea fiind responsabil pentru muzica si versuri.

  Piesa apara direct cu un videoclip de imagine regizat de Bogdan Daragiu, iar odata cu lansarea acesteia, Mircea Eremia a scris pe Facebook: ‪DragosteaDoare‬ este primul meu single solo si sper sa va placa la fel de mult cum imi place mie! Am petrecut multe ore in studio cautand piesa cu acel ceva care sa va faca inimile sa vibreze. Va pup!

  Mirce Eremia si-a facut debutul cu o piesa Ilegal, alaturi de sora sa, Alina Eremia si chiar daca nu a avut un impact mare pe radio, tackul a prins la public. Intre timp, Alina Eremia a lansat o piesa in colaborare cu DJ Sava si What's Up - Dulce amar, dupa ce s-a aflat in topul difuzarilor cu A fost o nebunie.

  Va place noua piesa Mircea Eremia?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  HiTFM Prezent si pe Facebook