Mircea Eremia - Dragostea doare (videoclip nou)

Dupa ce a colaborat cu sora sa, Mircea Eremia vine cu primul sau single solo, Dragostea Doare. Noua piesa e produsa alaturi de cei de la Golden Boy Society, Alex Velea fiind responsabil pentru muzica si versuri.

Piesa apara direct cu un videoclip de imagine regizat de Bogdan Daragiu, iar odata cu lansarea acesteia, Mircea Eremia a scris pe Facebook: ‪DragosteaDoare‬ este primul meu single solo si sper sa va placa la fel de mult cum imi place mie! Am petrecut multe ore in studio cautand piesa cu acel ceva care sa va faca inimile sa vibreze. Va pup!

Mirce Eremia si-a facut debutul cu o piesa Ilegal, alaturi de sora sa, Alina Eremia si chiar daca nu a avut un impact mare pe radio, tackul a prins la public. Intre timp, Alina Eremia a lansat o piesa in colaborare cu DJ Sava si What's Up - Dulce amar, dupa ce s-a aflat in topul difuzarilor cu A fost o nebunie.

Va place noua piesa Mircea Eremia?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Mircea Eremia - Dragostea doare (videoclip nou)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact