Morena - Fireballs (videoclip nou)

  Fireballs este cel mai recent single semnat Morena, o piesa personala, cu un mesaj intens si o poveste vizuala sensibila si introspectiva.

  Inca de la primul single, Morena a cucerit publicul si topurile muzicale internationale alaturi de Tom Boxer cu piese ca "Deep In Love", "Hey", "Summertime", Balans, ale caror refrene sunt fredonate in toate colturile lumii, din Spania, Italia, Slovenia, Cehia, Polonia, pana in Israel, Mexic, Tunisia si multe altele.

  Cum vi se pare piesa Morenei?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…