Nathan Sykes - Give It Up (videoclip nou)

  Nathan Sykes ne arata ca e un adevarat cuceritor in cel mai nou videoclip al sau, Give It Up. Tanarul britanic se simte bine la cine in oras si in pat alaturi de partenera lui si e pentru prima oara cand pune accent si pe acest aspect fizic.

   

  De altfel, Nathan Sykes a vrut sa sublinieze ca a aparut in fata camerelor fara sa aiba un trup sculptat si spera ca videoclipul lui sa ii inspire si pe acei barbati care nu arata perfect, in ciuda unor standarde stabilite de unele vedete ca Justin Bieber.

  “The risk for me is that people turn around and be like, ‘Ugh you’re not ripped - you haven’t got a body like Justin Bieber’.“No, I don’t! I don’t have a body like Justin Bieber. I wish I did, but I love pizza. Literally on set I was eating pizza. Normally you’d be doing push-ups.”

  Give It Up este cel de-al treilea single lansat de britanic de pe albumul sau de debut solo. Pana acum l-am ascultat cu Kiss Me Quick, care a avut succes in S.U.A. si cu Over and Over Again, iar treptat incepe sa isi construiasca un fan base si un nume in afara trupei The Wanted.

  Ce ziceti de acest videoclip?

  Asculta / Dedicatii / Chat Live

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel

  Descarca si Asculta pe Mobil

  aplicatia radiohitfm.net

  Cadouri Nicolas

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…