Neylini - Sunt tare (videoclip nou)

  Neylini revine dupa o perioada in care nu a mai lansat nimic cu un nou single - Sunt tare. Noua ei piesa are un mesaj pozitiv si de incurajare pentru momentele grele.

  NeyliniUltima oara cand am ascultat ceva de la Neylini a fost in 2014, cand a lansat Anotimpuri, insa in 2013 avea un hit single - Te iubesc, un featuring cu Muneer, fost concurent la Vocea Romaniei. Pe Neylini o stim din 2009, cand s-a lansat cu Muleina, piesa ce avea sa devina unul dintre hiturile acelui an.

  Va place noua piesa Neylini?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…