Neylini - Sunt tare (videoclip nou)

  Neylini revine dupa o perioada in care nu a mai lansat nimic cu un nou single - Sunt tare. Noua ei piesa are un mesaj pozitiv si de incurajare pentru momentele grele.

  NeyliniUltima oara cand am ascultat ceva de la Neylini a fost in 2014, cand a lansat Anotimpuri, insa in 2013 avea un hit single - Te iubesc, un featuring cu Muneer, fost concurent la Vocea Romaniei. Pe Neylini o stim din 2009, cand s-a lansat cu Muleina, piesa ce avea sa devina unul dintre hiturile acelui an.

  Va place noua piesa Neylini?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel