Nicki Minaj, Bebe Rexha - No Broken Hearts (videoclip)

Bebe Rexha profita de faptul ca are un hit in Hot 100 la momentul actual si lanseaza videoclipul pentru featuring-ul cu Nicki Minaj - No Broken Hearts

Clipul e, evident, unul de imagine, in care regizorul Dave Meyers o imbraca in roz, o pune intr-un leagan deasupra orasului si intr-o serie de sincroane din care nu lipseste nici masina de lux, in timp ce Nicki Minaj e o dominatrix imbracata in piele.

Bebe Rexha a ajuns pana pe locul 7 in Hot 100 cu piea Me, Myself and I, un featuring cu G-Eazy, care a debutat initial pe locul 89. Bebe nu se afla la prima colaborare cu Nicki Minaj, ele au aparut impreuna pe trackul Hey Mama, lansat de DJ-ul francez David Guetta, iar cantareata e si o compozitoare de succes. A scris The Monster pentru Eminem si Rihanna, Hey Mama si All Hands on Deck pentruTinashe.

Va place piesa?

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net
Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit Nicki Minaj, Bebe Rexha - No Broken Hearts (videoclip)

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact