OneRepublic - Let's Hurt Tonight (videoclip nou)

  Baietii de la OneRepublic ne ofera videoclipul pentru Let's Hurt Tonight, promovat drept cel de-al treilea single oficial de pe albumul Oh My My.

  Piesa e inclusa pe coloana sonora a filmului Collateral Beauty, asa ca videoclipul beneficiaza de scene extrase din pelicula in care joaca, printre altii, Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley si Kate Winslet.

  Oh My My este cel de-al patrulea album al celor de la OneRepublic si a debutat pe locul al treilea in Billboard 200 la momentul lansarii, dar a dat deja single-urile Wherever I Go, care a ajuns pe pozitia 55 in Billboard Hot 100 si pe 11 in Adult Top 40 si Kids, care a avut un impact mai scazut, fiind clasat in jumatatea inferioara a Hot 100.

  Voi ati ascultat albumul? Va place piesa asta?

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Radio HiTFM Foloseste cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor, Altfel va rugam sa parasiti site-ul si tot ce tine de RadioHiTFM More details…