Phelipe - Dragostea e tot (videoclip HiT nou)

Dupa o pauza de aproape un an, Phelipe revine in forta cu un single si clip nou. Cantaretul a lansat piesa Dragostea e tot, la care a filmat si un videoclip de imagine, semnat Anthony Icuagu.

Phelippe  Dragostea E Tot

"Dragostea e tot"- este mesajul dupa care imi ghidez viata. Nu vorbesc aici doar despre dragostea fata de partenerul de viata, ci despre dragoste in general. Noi, oamenii, trebuie sa invatam sa iubim neconditionat, fara sa asteptam nimic in schimb.", spune Phelipe.

Dragostea e tot este o balada pop, compusa de Phelipe. Pentru versuri, cantaretul a colaborat cu Connect-R si impreuna au creat o poveste sensibila de dragoste. Piesa  vine dupa mai multe luni de pauza, timp in care Phelipe s-a concentrat mai mult pe viata personala si munca in studio. Phelipe este unul dintre producatorii de succes de la noi, a compus hitul "Chiar daca ai plecat"- Dj Rynno feat. Sylvia si "Domino"- Carmen Simionescu, iar alaturi de ea a lansat si piesa Sah mat.

Va place noua piesa Phelipe?

Write a comment...
0 awesome comments!
Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

Radio HiTFM UN RADIO CARE TE REPREZINTA

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Stafful Radio HiTFM Online

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

David - Moderator Online Radio HiT FM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

DannY HiT - Moderator Radio

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )