Phelipe - Dragostea e tot (videoclip HiT nou)

  Dupa o pauza de aproape un an, Phelipe revine in forta cu un single si clip nou. Cantaretul a lansat piesa Dragostea e tot, la care a filmat si un videoclip de imagine, semnat Anthony Icuagu.

  Phelippe Dragostea E Tot

  "Dragostea e tot"- este mesajul dupa care imi ghidez viata. Nu vorbesc aici doar despre dragostea fata de partenerul de viata, ci despre dragoste in general. Noi, oamenii, trebuie sa invatam sa iubim neconditionat, fara sa asteptam nimic in schimb.", spune Phelipe.

  Dragostea e tot este o balada pop, compusa de Phelipe. Pentru versuri, cantaretul a colaborat cu Connect-R si impreuna au creat o poveste sensibila de dragoste. Piesa  vine dupa mai multe luni de pauza, timp in care Phelipe s-a concentrat mai mult pe viata personala si munca in studio. Phelipe este unul dintre producatorii de succes de la noi, a compus hitul "Chiar daca ai plecat"- Dj Rynno feat. Sylvia si "Domino"- Carmen Simionescu, iar alaturi de ea a lansat si piesa Sah mat.

  Va place noua piesa Phelipe?

  UN RADIO CARE TE REPREZINTA

   Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

  Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Daca iti place RadioHiTFm.Net si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact.

  Pixel